АТГ – „ ЗИЛАН „ ООД е специализирана във вноса и търговията на дамаски за мебелната индустрия и продуктите за интериорно обзавеждане.

Дамаската за мебели е основният компонент от качеството на меката мебел. Красивата, приятна на пипане и трайна дамаска прави меката мебел не само атрактивна, но наистина удобна, комфортна и приятна. Дивани, столове, табуретки и всяка мебел с мек пълнеж ще трае по-дълго, ако за тапицерия се използват качествени дамаски. Здравите, но много приятни при докосване тъкани предпазват мебелите от преждевременно износване.

Разполагаме с богато разнообразие на дамаски, представени в свежи цветове, десени, декорация и материали - полиестер, памук, естествени и изкуствени влъкна, влакна с натурален произход, микрофибър, и др. Дамаските са важна част от меката мебел, създават стил и завършен вид на вашите мебели, усещане за уют, спокойствие и комфорт.

Вече 16 години , през които се утвърдихме като лидери в текстилния бранш, ние сме безспорен индикатор за качество и коректност.

В сремежа си да отговаряме винаги на високите изисквания на пазара, постоянно поддържаме богата цветова гама и количества от дамаски на склад. Всички артикули са представени чрез картели с мостри и всеки цвят е с уникален код , с помощта на който може удобно да се направи поръчка за количества и по телефона.

АТГ ви предоставя разнообразие, а изборът е ваш – стилът , който търсите ще го откриете при нас.

Добавете перфектния акцент във вашия дом с нашата широка гама от дамаски.

АТГ  ще ви помогне да направите дома си уютен и приятен.

 

 
Банер
Банер
Банер
Банер